Neden Özel Yazılım?

26 Aralık 2020

Neden özel yazılım sorusuna cevap vermek aslında sorunun kendisinden yola çıkmak ile mümkün olur. Özel olarak sizin için tasarlanmış ve ihtiyaçlarınızı maksimum kalitede giderecek olan yazılımlara sahip olmak için yeterli nedenleriniz var değil mi? Bir işletme ya da bir kişi olarak bilgisayar ortamında gerçekleştirmek istediğiniz işlemlerin kısa ve kusursuz bir şekilde tamamlanabilmesi adına özel bir yazılımdan faydalanmak yeterince geçerli bir nedendir. Peki, özelleştirilmiş bir yazılıma nasıl sahip olabilirsiniz?

Yazılımda özel çözümlere kavuşmak aslında doğru bir yazılım firması ile çalışarak mümkün olur. Bu noktada doğru seçimler yapabilmek adına kesinlikle firmanın önceki çalışmalarına ve referanslarına dikkat etmelisiniz. Böylelikle avantajları elde etmeniz mümkün olur.

Özel Yazılım Avantajları ile Ön Plana Çıkıyor

Tüm hususlara dikkat ettiniz ve başarılı bir iş birliğine imza attınız. Peki, anlaştığınız özel yazılım firması size bu konuda ne tür avantajlar sağlayacak?

· Yazılımın size özel tasarlanması ilk bakışta çok ciddi bir bütçe gerektirse de uzun vadede bütçede ciddi bir tasarrufa kapı aralar,

· Size ve firmanıza özel tasarlanan yazılımların verimliliği ve performansı diğer bütün yazılımlara nazaran daha iyidir,

· Yazılım için eğitimler verileceğinden programların yanlış kullanılmasından kaynaklanan sorunlar ortadan kalkacaktır,

· Bütün departmanların tek bir sisteme entegre edilmesi sayesinde kurum içerisindeki bütünlüğün sağlanması kolaylaşacaktır,

· Çalışanların verimliliğinin artması ile maliyetlerde çok ciddi düşüşler ortaya çıkacaktır,

· Özel bir yazılımın daha az hata vereceği ve olası bir hatanın daha kısa sürede çözülebileceği bilindiğinden işletmenin performans kaybı yok denecek kadar azdır.

Siz de bu tür avantajlardan yararlanmak için hemen harekete geçmek ister misiniz?

Yazılım Maliyetleri Ne Kadardır?

İşletmeniz için özel olarak tasarlanmış bir yazılımın nasıl bir maliyet ortaya çıkaracağı ciddi bir merak konusudur. Her firma bu konuda bilgi sahibi olmak istese de yazılım odaklı fiyatlandırma yapıldığından genel bir fiyat üzerinde konuşmak doğru olmaz. Size özel bir yazılım danışmanlığı almak ve daha kaliteli çözümlere ulaşmak adına iş birliği yapmak istediğiniz firmaya hemen ulaşabilirsiniz. Beklediğiniz her an yukarıdaki avantajlardan uzak kaldığınız anlar olacaktır.


Neden Özel Yazılım? was originally published in SyconX on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.